Flagmore

EXPO 2021 Dubais, Araabia Ühendemiraatides (500 lipumasti)

Tänu Dubai maailmanäituse suurtellimusele lehvivad Araabia Ühendemiraatides lipud viiesajal Flagmore’is toodetud klaasplastikust lipumastil.

2020. aasta mais otsustas maailanäituste büroo Bureau International des Exposition (BIE) täitevkomitee koroonaviiruse pandeemia tõttu maailmanäitus ühe aasta võrra edasi lükata. Expo 2020 Dubai uus toimumisaeg on 1. oktoobrist 2021 kuni 31. märtsini 2022. Otsuse kinnitasid osalevate riikide esindajad elektroonilisel hääletusel.

Sihtasutus EXPO 2020 Dubai Eesti Esinduse nõukogu otsustas 9. aprillil 2020 jätkuvalt maailmanäitusel osaleda, nähes selles võimalust ettevõtetele majanduskriisist väljumiseks. Tänaseks on Eesti paviljoniga liitunud rohkem kui 40 Eesti ettevõtet ja organisatsiooni.

Eesti tutvustab Dubai EXPO maailmanäitusel digiühiskonna lugu ja näitame maailmale innovaatiliste ja edumeelsete Eesti ettevõtete tooteid ning teenuseid. Külastaja kogeb meie kaasaegset elukeskkonda, kus on hea elada, töötada ja äri teha. Eesti lugu maailmanäitusel toetub kolmele märksõnale: digitaalne, nutikas ja jätkusuutlik.

Maailmanäituse peateema on Eesti tänase eluviisiga hästi haakuv.
Näitame, kuidas tänapäevaste nutikate lahendustega on võimalik liikuda arengus kiirelt edasi ning kindlustada tulevastele põlvedele toimiv ühiskond ning jätkusuutlik maailm.

Araabia Ühendemiraadid on investeerinud maailmanäituse korraldamisse 7 miljardit USA dollarit. Maailmanäitus on suur ja pikaajaline investeering piirkonna majandusse. Ernst & Young’i uuringu kohaselt loob maailmanäitus majandusele väärtust kuni aastani 2031 kokku 33 miljardit dollarit, millest 50% tekib EXPO järgsel äri- ja kaubandustegevuse tulemusel (andmed enne viirusepandeemiat).

EXPO 2021 Dubais, Araabia Ühendemiraatides (500 lipumasti)

Shopping Cart